If you are not absolutely satisfied with your new purchase, you may return your item(s) in within 21 business days to the address listed on your return slip.

We will only accept the return of original, new, unworn, unwashed or undamaged merchandise ordered from birdini.com

Defective items must be reported within 2 days of receipt. If not reported, we will not issue credit. If you believe you have received an incorrect item, please contact us within 24 hours of receiving your package.

Merchandise must be accompanied by the return slip when returning the item(s).

Upon receipt of the items, they will undergo a quality review and once cleared, you will receive a refund or credit note for the purchase price (excluding original shipping cost) directly to the original method of payment used for purchase. You will receive email notification of the status of your refund once finalized. Allow up to 5 business days after receiving an email for the funds to reach your credit/debit card.

Merchandise purchased from birdini.com must be returned directly to the address listed on your return slip.

Merchandise purchased from Birdini stores or from other retailers selling our brand, including department stores, must be returned to the originating store and is subject to the return policy of the originating retailer.

You’re welcome to use your preferred carrier at your own cost. However, Birdini recommends sending via a traceable method for peace of mind and to retain proof of postage until you have received confirmation that your return has been processed.If the package does not reach us safely we will not be able to complete the refund.

SIZE CHART

 

EU

33-34

35-36

36-37

38-39

39-40

40-41

AU/UK

3

4

5

6

7

8

US

5

6

7

8

9

10

LENGHT(CM)

23cm

24cm

25cm

26cm

27cm

28cm

POVRAT

 

Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni proizvodom koji ste poručili, možete ga vratiti na adresu naznačenu na povratnom listiću, u roku od 21 dan.

Prihvatamo jedino originalna, nova, neoštećena i neoprana dobra, kao i artikle koji nisu uništeni, a poručeni su sa www.goldsand.com.auirdini

Oštećena dobra moraju se prijaviti našem korisničkom servisu, najkasnije dva dana od dana prijema pošiljke. U drugom slučaju, ne snosimo odgovornost. Ako smatrate da je na Vašu adresu dostavljen pogrešan paket, molimo Vas da kontaktirate naš korisnički servis u roku od 24h od prijema pošiljke.

Dobra koja vraćate moraju biti propraćena povratnim listićem.

Nakon prijema proizvoda na kojem je prijavljena određena neispravnost, sprovešće se detaljan pregled utvrđivanja spekulisane neispravnosti i ukoliko se ona potvrdi, dobićete povrat novca ili kreditnu bilješku za kupovnu cijenu proizvoda (isključujući cijenu transporta dobara) na isti način na koji je i obavljena sama kupovina. Dobićete e-mail u kojem ćemo Vas obavijestiti o detaljima povrata novca. Nakon primanja ove vrste e-maila, potrebno je do pet radnih dana da se povrat određene novčane sume prikaže na Vašem računu.

Roba koja je poručena sa www.goldsand.com.auirdini može se vratiti isključivo na adresu koja je naznačena na povratnom listiću. Roba koja je kupljena u BIRDINI radnjama može se vratiti isključivo u toj istoj radnji u skladu sa BIRDINI propisima o povratu dobara.

Ukoliko se opredijelite za povrat određenih proizvoda, obavezujete se na snošenje troškova transporta. BIRDINI predlaže da se proizvodi transportuju isključivo kurirskim službama koje omogućavaju korisnicima praćenje pošiljki zarad preglednosti kretanja iste, kao i čuvanje listića o pošiljci sve do trenutka dobijanja povratne informacije kojom se potvrđuje povrat proizvoda. Ukoliko paket koji ste naumili da nam vratite ne dođe do nas u skladu sa navedenim uslovima, nećemo biti u mogućnosti da Vaša sredstva vratimo, tj. izvršimo povrat.